Kuten kaikki ymmärrät muotivaloa Haut Monde Mrs.india ympäri maailmaa on alkanut, samoin kuin se kääntää aura -ekstaattista ja hauskaa. Jokaisen päivän aikana parhaat puolet ja aivot ovat avautumassa koeissa ja kääntämällä alustan ehdottoman kilpailukykyinen.
Vain kuukausi sitten olemme antaneet sinulle 10 rock-vakaata syytä tehdäksesi itsestäsi osa tätä muotijuhlia, samoin kuin täällä, olemme jälleen kerran päivityksiä sekä uutisia tapahtumasta, jotka saavat sinut jaloillesi samoin kuin vaikuttaa ilmoittautumaan toiseen koe -kierrokseen.

Päivien täyttäminen ilolla, naurulla ja glamourilla, Haut Monde -rouva Intia ympäri maailmaa 2017 1. koestumiskierros on tullut mielenkiintoiseksi. Tarjoamalla pelien muuttamistyylejä vakuuttavan luottamuksen kanssa eri taustoista, sijainneista, akateemisesta tasosta ja kyvyistä peräisin olevat kilpailijat ovat naulanneet Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita tämän ensimmäisen koekierroksen.
Vieritä alaspäin koeiden ulkoasuun eri paikoissa, jotka kiehtovat sinua.
Delhistä alkaen Haut Monde rouva Intia ympäri maailmaa koetussa tuottivat korkean tyylin, muodin ja itseluottamuksen. Nopeatempoisen kaupungin kauniit naiset, äänekkäinä määrin, puhuivat muodista sekä Oomphin oodleista. 60+ -kilpailijan kääntyessä koeihin, tapahtumapaikka Playboy Cafe muuttui kuumaksi kauneuden alueelle. Jokaisen liikkeen arvioinnin, kilpailijoiden puhetta ja kävelymatkaa olivat tuomarien arvostettuja paneeleja, mukaan lukien intialainen muoti -koreografi, rouva Rashmi Virmani, tähden ravitsemusterapeutti Dr. Varun Katyal ja Socialte, rouva Megha Mittal.

Mumbaiin muodin kaupunkiin tullessa tuomarilaitoksella oli todella vaikea aika valita paras kilpailijoiden joukosta. Tanssiesityksistä glamouriin, nokkeista keskusteluista ihanille hymyille, kilpailijat pitivät elämäänsä taikuutta ilmassa. Paneeli, joka koostui Rashmi Virmanista, Sylvie Rodgersista, Star -kampaamisesta, Reedisha Rahul Rathista, Ketaki Jani, Simran Ajax Paita Vigilla oli ehdottomasti parhaansa aikansa kiinnostava Mumbain karismaattisten naisten kanssa.

Tässä on videoleikkaus, jossa Star -kampauslista, Sylvie Rodgers puhui naimisissa olevien intialaisten naisten taitoista kauneuden, tanssin, laulamisen, runon, fyysisen kuntoilun jne. Suhteen

Haut Monde rouva Intian ympäri maailmaa vuoden 2017 koe, joka kehitti kilpailua sekä hauskaa ja pyöritti sen ehdottoman hienovaraisuuteen. Asettamalla monia foorumeita ihanille, ahkerille naisille heidän kykynsä osoittamiseksi, vetoomusjohto eläkäsi tämän vuosisadan naisten hengen.

Viimeiseksi, kun hän saapui Nawabsin kaupunkiin, Hyderabadiin, tuomarin valituspaneelissa todisti rohkeita, dynaamisia ja ammattitaitoisia intialaisia naisia, jotka näyttivät taitojaan sanoilla, hymyillä ja liikkeillä. Kilpailijat lähettivät aallonmuotokaistan, kun meikki on kohta, tuikeita pukuja ja hiuspeliä.

Nämä olivat koe -kierroksen stimuloivia päivityksiä, samoin kuin olemme täysin varmoja, että se on inspiroinut sinua riittävästi ilmoittautumaan 2 15. kesäkuuta alkaen alkavien koe -kierroksen 2 kierrokselle. Koskettaen kaikkia Kashima Antlers Paita suuria kaupunkeja, Haut Monde -rouva Intia ympäri maailmaa on suunnattu niin paljon kuin harvoin paljon viehättävämpiä surkeita naisia ympäri maailmaa.
Ammattilaisten hoitamisesta glamour -osamäärän löytämiseen; Fyysisestä kuntosta mielenkiintoisiin liikkeisiin, joita opetetaan sekä muoti- että nautinnon veljeskunnan eliittien seurantaa; noudattaa koeiden sopivuutta. Joten naiset ilmoittautuvat samoin kuin koe jännitys parrasvaloon, paparazzien kiinnostuksen kohdalla sekä tavoitteena säälimättömästi kunniaksi ja kuuluisuudelle, jonka otsikko on.
Ota sinut verkossa näyttelyssä! Onnea!
Rekisteröidy tähän.