Tiedän, ymmärrän, että meikki on seuraava hieno asia, joka tehdään syömisen tai nukkumisen jälkeen. Se on jokaisen tytön lemmikkieläinten pakkomielle. Kuitenkin koskaan kuullut meikin tekevän omituisia kehon osien, kuten korvia? Korvataide, tarkoitan. Tyyppinen vartalotaide, joka on viimeisin ja odottamaton meikkisuuntaus, joka on viettänyt kaunistamisen täysin uudelle tasolle.
[Lue myös: Tutustu tarkalleen kuinka tehdä meikki kuten Bollywood -kuuluisuudet]

Kyllä, ymmärrän, että saatat tuntea olevani hieman arka ja levoton hävittämällä Bayer 04 Leverkusen Paita tätä meikkiä korvillesi, mutta voit aina tehdä tämän kuvion näyttämään hienovaraiselta tai rohkealta mukavuuskertoimestasi riippuen.
Mutta kuka on korvan meikkisuuntauksen takana olevat aivot? Meikkitaiteilija Violette Serrat, joka esitteli tämän uuden löydetyn rakkauden, vain saadakseen suuren fani seuraavan.
Lähde: Violetgrey.comwatch Cerezo Osaka Paita tälle kiiltävälle aksenttikelasta, jonka Violette on tuottanut CR -muotituottoa. Menee näyttämään tarkalleen, kuinka mahtavat korvakorut voivat näyttää pienillä kultaisilla vanteilla.

Lähde: LOOK4WARD.co.Ukaccording King Kylielle, hän on pitänyt korvien muotoilusta ennen punaisen maton tapahtumaa. Smoky Rock Star -kosmetiikan opetusohjelmassaan hänen sovelluksestaan kosmetiikkataiteilija Hrush Achemyan puhdisti Kylie’s Ears -sarjan bronzerilla!
Kuinka tehdä korvameikki?
Joten voisiko korvameikkityylit olla uusi lausunto? OGC Nice Paita Se on jotain, mitä näet tavallisilla naisilla tai punaisella matolla, on kiistanalaista. Kuitenkin kaikki ilmoitetut ja tehdyt, se on sekä kokeellinen että innovatiivinen kaikessa termin merkityksessä.

[SC: Mediad]
Löydämme korvan vuoksi. Yksi asia on varma, et vain voi katsoa pois siitä.

Korvameikki muoti kiitoteillä
Pariisin muotiviikolla, vuonna 2014, korvameikkikuvio päätyi uuteen asiana muotitutkassa. Se oli muotisuunnittelija Anthony Vaccarello, joka sai mallinsa kävelemään kiitotieltä alas graafisilla ja musteisilla lohkoilla, jotka piirrettiin mustalla nestemäisellä vuorauksella.
Siitä lähtien brittiläinen kosmetiikkataiteilija Pat McGrath meni eteenpäin ja tuotti Hopea-lausunnon Louis Vuitton Spring-Summer 2016: lle Pariisissa 7. lokakuuta 2015, kun taas kosmetiikkataiteilija Yadim teki täydet kiiltokorvat avajaisiin.

Lähde: Bustle.comI, olet yksi tarkkaileva korvakoriste vain korvakorujen lisäksi sekä riskeistä, olet laskeutunut oikealle sivulle. Korvan meikki on melkein kuin väliaikainen tatuointi. Ainoa, että vaadit tekemistä, on työskennellä värien ja rakenteiden kanssa, jotta korvakorut saadaan huomion keskipiste.
Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on hahmotella korvaa käyttämällä silmäkynää rikkaissa sävyissä, kuten koboltissa. Tai pidä se hienovaraisella sävyllä, jossa on vihje hohtava korvakeilan alueella, johon haluat keskittyä.
Joten kerro minulle rakkaat, kuinka löysit tämän korvan meikkisuuntauksen? innoissaan siitä, että saat sen aikaan? Haluamme tietää, joten julkaistaan kommentteissa FB: ssä, Twitterissä ja Instagramissa.