Ehkä sinulla on oma musta takki, samoin kuin olet käyttänyt sitä myös monta kertaa. Nyt on kuitenkin aika tuoda uusi vaatekaappisi- rikkaampi sävy. Tällä kertaa uskoa parhaimpiin kamelintakkeihin, jotka ostavat tietävät, mikä vie tämän vuoden talvimuotoilmasi kokonaan yhdelle tasolle. Kansainvälisesti tähdet tekevät juuri sitä. He nostavat ante -muodossa sekä katutyylisiä järkeä parhaiden kamelin takkien kanssa. Kamelin takki tekee kaiken heille samoin kuin ymmärrämme miksi. Se on tyylikäs, karamellin sävy on melko kiinnostava, samoin kuin se välittää erittäin edistyneen katsauksen Australian Jalkapallomaajoukkue Paita päivän lopussa. Mustat takit ovat myös tyylikkäitä, mutta kamelin takit ovat kuitenkin tyylikkäitä ja tyylikkäitä samaan aikaan myös melko trendikkäitä. Se ei ole yhtä hyvin tekemisissäsi, mutta myös komentovaikutus. Koska se kuuluu neutraalien kotitalouteen, se tapahtuu kaikella. Siksi he sanovat: “Camel on uusi musta”. Katsotaanpa ensin maailmanlaajuisia julkkiksia kamelin turkin avulla. Sen lisäksi, että näemme sinulle muutamia parhaimmista kamelin takista, jotka voit ostaa.
Lähde: thecut.cominternational -tähdet sekä niiden kamelin villatakki
Victoria Beckham
Hänen ymmärretään olevan muodin kuningatar, samoin kuin kaikki melkein haluavat noudattaa tyyliään ja olla hänen kaltaisiaan. Tämä on hänen lentoterminaalimuotoilmansa, joka odottaa nousua lennolle. Hän käyttää kamelin sävytakkia ja on sovittanut sen sovitushousuihin täsmälleen samassa sävyssä. Hän rikkoo sävyjen monotonian mustalla villapaitalla. Victoria täydentää ulkonäköä jalkojen pumppuilla ja painetulla kantolaukulla.

Lähde: Express.co.ukemma Watson
Emma Watson ei koskaan lakkaa työskentelystämme meitä tyylin tunteensa jännittämiseksi. Se, mitä näemme oikein täällä, on tarkalleen, kuinka hän rikkoo mustan FC Tokyo Paita monotonian täynnä kamelin takkia. Hän näyttää erittäin tyylikkäältä kamelin takissa mustan pukujen ja mustien kissanpentujen korkokengistä. Paksu kantolaukku lisää vain enemmän tyyliä yleiseen ilmeeseen. Hyvin vähän, mutta erittäin tuikeita ja haute.
Lähde: Outsidethevogue.comchrissy Teigen
Jalkojen mokkanahka saappaat, upea kukkapainatuspuku ja päällä kamelin takki niin tyylikkäästi. Juuri näin suunnittelu Chrissy Teigen varastaa näyttelyn katutyylissä, kun ilmastot ovat rapeaa mahtavaa ja nippiä samaan aikaan.
Lähde: wrowhatwear.comgigi Hadid
Hän meni kaikki yksivärisesti kamelin takin kanssa, mutta hänen täydennyksensä oli annettu Ray Ban Aviators -tapahtumassa, samoin kuin sen päällä pumpuilla kaikkien aikojen kuumimmassa sävyssä.

Lähde: Mirror.co.ukjennifer Lawrence
Jennifer soitti ladylike -muotia käyttämällä kamelin takkia enemmän kuin kaivannon takki, joka OGC Nice Paita oli hihnettu korallin sävyjen pukujen päälle sekä pariksi sandaalien kanssa tavallisissa sinisissä sävyissä.
Lähde: Instyle.com Finest Women’s Camel -takit kokeilemaan nyt
Kirjoittanut Topshop

Lähde: US.topshop.comby Maje
Lähde: US.Maje.comby Mango

Lähde: shop.mango.comby Joseph
Lähde: StyleBop.comby Massimo Dutti

Lähde: Riverisland.comby Sandro
Lähde: UK.Sandro-paris.comby Whistles
Lähde: Whistles.comby Katso Chloé
Lähde: farfetch.comby Burberry
Lähde: Net-a-porter.comby cos
Lähde: cosstores.comby H&M
Lähde: hm.comby loewe
Lähde: Loewe.comby Acne Studios
Lähde: MatchESFashion.comso täällä oli pari kamelin turkin uusi ulkonäkö, jonka jaoimme eri tuotemerkeistä, joita voit katsoa. Tarkista toinen perinteinen kamelitakki, lyhyet kamelin takit ja enemmän täsmälleen sama tuotemerkki verkossa. Samoin kuin olemme myös osoittaneet sinulle tarkalleen, kuinka maailmanlaajuiset tähdet ovat käyttäneet myös kamelitakkeja. Nyt on aika, jolloin voit myös ylös muodin anteesi tämän vuoden talveksi kamelin takkilla.