, joilla on tasainen vatsa, ovat merkittävin haaste, jonka kaupunkien naisten on kohdattava nykyään. Kun otetaan huomioon kiireiset aikataulut, missä on aika tehdä harjoituksia. Ja sitten kuntosalit ja kuntosalit voivat olla joillekin kallis ehdotus.
Älä menetä sydäntä, kuten kotona on. Tuo hopeavuori, joka ei maksa sinulle mitään, auttaa sinua hankkimaan valtavasti painonpudotuksen edessä. Aloita päiväsi helpolla harjoituksella kotona ja hyödynnä kotiharjoittelua. Täällä menemme jäljittämään harjoituksia kotona, jotka saavat kehosi takaisin muotoon.

[Lue myös: Paras harjoitus kehotyypillesi]
Tee askelharjoittelua samalla kun laitat pyykkiä
Yksi naisten helpoimmista rasvanpolttoharjoitteluista on Olympique Marseille Paita 5 matkaa portaita ylös ja alas jokaisesta jättämäsi pyykinkuormasta.
Varmista, että kunkin matkan alaosassa nostat pyykkikorin korkeudellesi vähintään viisi kertaa.

Tämä kotona olevat kuntoharjoitukset kohdistuvat käsivarteen lihaksiin ja sydän- ja verisuonijärjestelmään.

Istu seinää vasten, kun kahvipanimasi
Tulet hämmästymään, kuinka helppoja kotona harjoituksia on, kun lepäät selkä, pää ja kaula seinää vasten. Kun aloitat tämän kotiharjoituksen naisille, varmista, että jalat ovat noin puolitoista jalan päässä toisistaan, ennen kuin taivutat polviasi ja liu’uta vartaloasi kohti maata, kunnes reidet ovat sen yhdensuuntaisia.
Pysy tässä asennossa 15 sekuntia ja työskentele minuutti.

Tämä kotona tehdään harjoituksia, jotka kohdistuvat reiden lihaksiin hyvin.

Tämä kotona harjoitukset kohdistuvat alavartaloosi. Kun teet istuvaa asentoa, aseta lievä paine ehdotukseesi varpaisiin. Tällä tavalla se auttaa myös suorittamaan vasikan lihaksia.

Tee vatsan imevät autossa, bussissa tai junassa
Sinun on kiristettävä vatsan lihaksia (ikään kuin joku lyö sinua suolistossa). Kun teet sen, pidä kiinni niin kauan kuin pystyt. Harjoittele tätä rasvan polttavaa harjoitusta naisille päivittäin. Kun jatkat tätä harjoitusta joka päivä, se helpottaa sinua.

Tee seisovia push-up-upeita, kun olet pesuallas
Tässä on fantastinen kuntoharjoitukset kotona, kun aiot laittaa ruokia keittiön pesuallas. Seiso SS Lazio Paita muutaman metrin päässä tiskiltä ja käyttämällä käsivarsiasi korkeudelle, yritä asettaa kämmenet sitä vasten.
[SC: Mediad]
Pidä nyt kehosi suorassa linjassa ja tee noin 20 push-up, seiso, ettet istu.
Tämä kotiharjoitteluohjelma kohdistuu rinta- ja käsivarren lihaksiin.

Pöytä työntää istuessaan pöydällä
Istu tuolilla, joka on vedetty lähelle pöytää. Kun kämmenet etsivät ylöspäin, aseta ne pöydän alle ja työnnä itsesi niin kovasti kuin pystyt. Ajattele ikään kuin olisit elämässä työpöytäsi maasta.
Tämä naisten kotiharjoittelu kohdistuu Uruguayn Jalkapallomaajoukkue Paita kehon yläosaan.

Tee tuolin jalan hissit puhelimessa
Istu toimistotuolisi etureunalla suoraan. Kun pidät vasenta jalkaa taivutettuna, suorista paras jalka ja nosta se maasta muutaman sekunnin ajan. Vaihda sitten jalat.
Tämä naisten rasvanpolttoharjoittelu kohdistuu ytimesi ja ABS: n.

Tee puoli-silliä sängyssä makaamassa
Makaa selälläsi (ei tyynyä kiitos), taivuta polviasi ja tasoita jalat sänkyyn. Purista pakarat, kiristä vatsasi lihaksia ja nosta nyt lantiosi siten, että polvet ja hartiat tulevat suorassa linjassa. Pysy tässä asennossa 10 sekunnin ajan ja vuorota se lepoon.
[Lue myös: Kuinka sopia koko nolla -farkuihin]
Kun se koskee lantiota, gluteja, ABS: tä ja takaisin, tämä kotiharjoitteluohjelma osoittautuu myös tehokkaaksi.

Toivottavasti olet iloinen siitä, että luet helppoja harjoituksia kotona. Milloin siirryt näihin kotiharjoitteluohjelmiin? Tykkää ja kommentit tervetulleita.
Kuvien lähde: cdn.co