Mikään ei huutaa kesää niin äänekkäästi valkoisena, joten siirryt lämpimiksi kuukausiksi voit yhdistää valkoiset palat liinavaatteisiin, puuvillaa ja silkkiä tyhjäksi kankaalle rakentaaksesi ja luodaksesi ulkonäköä rajoittamaton hauska.

hengästyminen
Kesävalkoiset mekot vastaavat pientä mustaa mekkoa; Ajaton ja monipuolinen vaatekaapin niitti. Joka vuosi etsimme korkeaa ja matalaa ihanteellista kesämekkoa tällä kaudella, olemme löytäneet valkoisia mekkoja jokaiseen tilanteeseen

Tiamcintosh_
Ne ovat mukavia riippumatta siitä, kuinka korkea lämpötila voi saavuttaa, ja ne ovat loistava tapa tuntea trendikkäitä ajattelematta liikaa pukeutumisesta. Niin monipuolinen ja kaunis kuin tummempi vastine, valkoinen mekko tuo kesälle erittäin houkuttelevan raikkaan.

taipuisa
Käytännössä missä tahansa tilanteessa valkoinen mekko on ilme, joka sanoo, että olet tyytyväinen kauteen kaikessa Real Betis Balompie Paita huoletonta loistoaan, ja tarvitset vain vähän jotain muuta, jotta UNAM Pumas Paita ulkonäkö yhdistää. Laita vain joitain kauniita sandaaleja tai lenkkarit ja sinulla on hyvä mennä.

sita.chu
Kiillotetuista mekkoista, jotka voit nopeasti laittaa; Kuten riff t-paitapukuissa pitsi-tyyleihin, jotka tekevät kesäpiknikistä tuntumaan unelmalta, jokaisessa hinnassa on siluetti.

Katso myös

Kauppa ja tyyli, kesämuoti
Trendikäs festivaalin vaatekaupat, jotka voit ostaa parhaiten nyt

Täällä joitain ideoita, kuinka vetää kesävalkoiset mekot tällä kaudella, on tarjottavana;

saracovey
Paola.ambre | Kuinka RB Leipzig Paita vetää pois kesävalkoiset mekot tällä kaudella
newdarlings
Lovely_amusan
Kathleen_barnes
karinastylediaarit
Jordynrennie_
Jeanwang
kietoa
cmcoving

Osta tyyli:

Edellinen tuote
35,56 dollaria

44,44 dollaria

53,33 dollaria

27,78 dollaria

17,99 dollaria

200,00 dollaria

49,99 dollaria

24,99 dollaria

34,99 dollaria

1/9

Seuraava tuote